Skip to content

10 ani de Optivoice

Sărbătorim 10 ani de activitate și suntem încântați să vă prezentăm noua imagine Optivoice!

Ne-am actualizat aspectul, dar în spatele noii imagini suntem în continuare aceeași echipă entuziastă și plină de energie, pregătiți să vă fim alături cu cele mai performante soluții de comunicare și chiar mai motivați să vă oferim o experiență remarcabilă.

 

Pe parcursul acestor 10 ani, comunicarea s-a schimbat semnificativ, iar accentul s-a mutat de la voce și telefonie către conferințe video și instrumente de colaborare în echipă. Am privit schimbarea ca pe o provocare și ne-am adaptat mereu portofoliul de servicii și produse, oferindu-vă soluții inovative și tehnologii de ultima oră.

Noul nostru slogan „Meeting your needs” reflectă perfect obiectivul nostru de a transforma tehnologia complexă în soluții personalizate și adaptate nevoilor voastre. Este o expresie a experienței acumulate și a modului în care o folosim pentru a vă oferi soluțiile optime de comunicare, perfect adaptate nevoilor fiecărui client în parte. Astfel, rebranding-ul Optivoice reprezintă natural evoluția companiei noastre, pe măsură ce continuăm să inovăm și să vă oferim cele mai bune soluții.

Scopul nostru rămâne același: să vă ajutăm să rămâneți conectați și productivi, indiferent dacă lucrați de acasă sau colaborați cu colegii din întreagă lume.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă invităm să rămâneți aproape pentru a descoperi noutățile și ofertele speciale pe care le pregătim pentru a sărbători împreună 10 ani de Optivoice!

Descoperă ofertele lunii în magazinul Optivoice

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code