Skip to content

Despre noi

Optivoice – your voice in the cloud
Partenerul tău de încredere în domeniul telecomunicațiilor.

Optivoice îți livrează soluții complete pentru comunicațiile business, bazate pe cele mai noi tehnologii

Cine suntem

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniile telecomunicații și IT, oferim pachete de servicii bazate pe tehnologiile de ultimă generație Voice over IP și HD Voice, ce permit legătură între rețelele clasice de telefonie și Internet.
Răspundem unor nevoi diverse – de la soluții simple cu 1-2 utilizatori și complet cloud, fără instalarea de echipamente hardware, până la soluții cu mii de utilizatori împărțiți în locații diferite, cu instalare pe infrastructură hardware existența a clientului și integrare cu alte software-uri folosite, cu maparea pe cerințele de securitate specifice.
Echipa tehnică de suport este permanent testată și certificată la nivel de cunoștințe, astfel încât să răspundem profesionist solicitărilor diverse venite din partea clienților proprii și ai partenerilor.

centrală telefonică virtuală pentru comunicații unificate

Ce ne propunem

Compania Opticom Consulting s-a născut din dorința de a contribui la optimizarea serviciilor de comunicații prezente în businessul românesc. Ne-am dorit să aducem în piață servicii flexibile, adaptabile cerințelor specifice de funcționare ale companiilor și scalabile în funcție de mărimea acestora.
În 10 ani de existența a brandului Optivoice, am reușit să diversificăm portofoliul de produse și servicii oferite, pliandu-ne mereu pe necesitățile de comunicare tot mai complexe ale clienților noștri.
Ne dorim să fim percepuți în piață că un partener de încredere, care are experiența necesară oferirii de soluții de telecomunicații moderne, flexibile și eficiente și expertiză în a oferi consultanță și sprijin în alegerea soluțiilor potrivite și implementarea, și apoi utilizarea, acestora.

Scurt istoric

2013
Lansarea brandului Optivoice și a serviciilor de telecomunicații cloud Optivoice PBX
2013
2014
Partener certificat pentru echipamentele VoIP Grandstream, Yealink, Fanvil
2014
2015
Parteneriat cu 3CX – furnizor global de platforma complexă de telecomunicații
2015
2016
Parteneriat cu Orange România pentru furnizarea de soluții clienților Orange
2016
2017
Dezvoltarea internă de module suplimentare pentru platforma Optivoice PBX, destinate altor furnizori de servicii de comunicații
2017
2018
Parteneriat cu MiniCRM pentru furnizarea de soluții integrate
2018
2019
Diversificarea portofoliului cu soluții și echipamente de videoconferință și certificare ISO9001
2019
2020
Distribuitor autorizat echipamente IP Snom; dezvoltarea asistentului virtual inteligent
2020
2021
Optivoice devine Solutions Provider 3CX în România, putând sprijini alte firme în vânzarea de soluții 3CX pe piața românească
2021
2022
Optivoice a fost declarat în 2022 „3CX Titanium Partner” pentru al 3lea an la rând, fiind unicul partener de asemenea nivel al 3CX din Sud-Estul Europei; recertificare ISO9001 și certificare ISO27001
2022

Printre clienții noștri

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code