Skip to content

SIP Trunk de la Optivoice

Conectează centrala ta la un serviciu de comunicații modern

Serviciul SIP Trunk de la Optivoice îți oferă conectarea centralei PBX la sistemul de comunicații

Implementare rapidă

Nefiind necesară instalarea de echipamemente și studii de locație, activarea serviciilor este foarte rapidă, în maximum 48 de ore. Trebuie să te asiguri doar că ai un serviciu de internet funcțional.

Flexibilitate

Fără contracte lungi și pachete rău poziționate. Poți modifica oricând pachetul ales în funcție de nevoile de moment. Folosești serviciile cât timp îți sunt necesare și la nivelul de pachet dorit.

Suport

Echipa Optivoice îți stă la dispoziție pentru a duce la bun sfârșit configurarea serviciului de SIP în platforma ta. Nu ai nevoie de cunoștințe IT avansate, configurarea este simplă și rapidă.

Funcționalitate

SIP trunking-ul permite înlocuirea trunchiurilor telefonice analogice sau digitale de către comunicațiile VoIP și oferă posibilitatea inițierii și primirii de apeluri simultane pe același număr de telefon.

Platforma 3CX

Competitivitate

Beneficiați de calitate și stabilitate a servciiilor la prețuri foarte bune. Serviciul funcționează pe orice centrală IP, iar echipa noastră de specialiști vă poate ajuta cu configurarea centralei pentru integrarea serviciului SIP de la Optivoice. Se pot personaliza pachete de minute în funcție de volumul afacerii.

Siguranță

Autentificarea se face cu nume de utilizator și parolă; suplimentar se oferă autentificare pe bază de IP astfel încât accesul să fie pe deplin securizat. Puteți să vă portați numărul de telefon fix existent sau vă putem furniza noi numere de telefon.

Abonamente

Abonamentele se construiesc în funcție de următoarele nevoi: număr de apeluri simultane, numărul de DID-uri dorite (câte numere de telefon se alocă), pachet de minute inclus

Printre clienții noștri

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code