Skip to content

Portofoliu Optivoice

Beneficiezi de experiența vastă a echipei Optivoice, câștigată din colaborarea cu clienți cu nevoi diferite, specifice.

Avem proiecte implementate în diverse domenii de activitate, adaptate specificului utilizării

Administrație

Provocările oricărei instituții de stat sunt eficientizarea activității și reducerea costurilor. Un sistem de comunicații în cloud permite accesul la cele mai noi mijloace de comunicare cu investiții minime.

Comerț online

Fie că ești un “one-man-show” sau ai o întreagă echipă care te ajută, profesionalismul cu care îți tratezi clienții te va ajuta să ieși din mulțime și să te remarci în piață.
Gestionează toate mijloacele de comunicare într-un singur loc.

Delivery

Pe o piață dinamică, competitivă și fluctuantă poți avea succes apelând la sisteme de comunicații moderne și eficiente care să ducă procesul de comunicare la înălțimea calității produselor oferite.

Educație

Facilitarea accesului studenților la informație în timp real și o coloborare eficientă cu ei presupune punerea la dispoziția lor a celor mai noi mijloace de comunicare.

IT

Soluțiile inovative Optivoice aduc activitatea din domeniul IT la un nou nivel, prin adoptarea unui sistem de comunicații modern și automatizarea unor procese costisitoare și consumatoare de timp.

Financiar

Instituțiile financiare țin pasul cu evoluția tehnologică. Poți beneficia de cele mai noi soluții de comunicare, pentru a oferi clienților un “customer experience” de nota 10.

Logistică

Lasă logistică comunicării în grija noastră și bucură-te de beneficiile aduse de cele mai modern soluții de comunicare. Ai control asupra activității și mobilitate deplină.

Producție

Comunicarea rapidă între departamente, comunicarea de calitate cu furnizorii și clienții sunt vitale pentru ca fluxul de producție să meargă așa cum trebuie.

Sănătate

Un act medical complet implică deschiderea spre pacient și o comunicare excelentă cu acesta. Clinicile și spitalele moderne acordă o atenție deosebită solutiilor moderne de comunicare.

Servicii

Primul pas în oferirea unor servicii de calitate este construirea unui sistem de comunicații modern, care îți aduce funcții performante la costuri reduse.

Turism

Comunicarea constantă și de calitate cu turiștii deschide calea unei relații de lungă durată. Folosește mijloacele moderne de comunicare, ca să ii faci să revină mereu, fie că ești hotel, pensiune sau agenție de turism.

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code