Skip to content

Asistent inteligent

Noua generație de IVR.
Serviciul clienți automatizat  înglobează tehnologii precum recunoaștere vocalăspeech to text sau text to speech 

Cu ajutorul Asistentului Inteligent poți crea conversații în timp real și înregistra comenzi de servicii sau produse fără intervenția vreunei persoane.

Eficiență crescută

Clienții pot accesa sau transmite rapid informațiile dorite, fără să piardă minute în șir în cozi de așteptare. Nu mai necesită selectarea opțiunilor prin apăsarea de taste, ci direct vocal.

Rezultate îmbunătățite

Creșterea satisfacției clienților, câștig de imagine. Preiei presiunea și de pe angajați, care nu mai sunt blocați în apeluri pentru oferirea sau preluarea de informații simple, repetitive.

Costuri reduse

Poți gestiona activități de tip call-center cu un număr redus de angajați, care pot fi implicați în procese mai productive: vânzare, logistică, astfel încât să optimizezi costurile.

Funcții inteligente

Recunoaștere vocală intuitivă și automatizată – asistentul inteligent poate discuta direct cu clienții tăi și poate  înțelege ce își doresc aceștia fără să fie nevoie să mai interacționeze cu un operator uman.

Nouă generație de IVR poate determina cu ce departament să conecteze clientul, în baza unor cuvinte cheie rostite de acesta, fără să mai fie nevoie de exprimarea opțiunii prin apăsarea de taste.

Asistentul poate oferi interacțiuni preconfigurate sau în funcție de anumiți parametri și să ofere informații personalizate clienților tăi (de exemplu informații specifice facturilor emise).

Prin transformarea vocii în text, ceea ce spune clientul se trimite automat în sistemele de preluare comenzi sau în scris pe email; poate fi folosit pentru preluarea comenzilor telefonice în mod automat (de exemplu food delivery, comenzi taxi sau curier rapid) sau chiar solicitarea de asistență tehnică prin descrierea problemei întâmpinate.

Poate sună clienții tăi să le reamintească diferite evenimente (de exemplu programarea la doctor) sau reamintirea plății unei facturi, fără să mai fie necesar să blochezi operatori, ore în șir, pentru îndeplinirea unei sarcini simple, repetitive

 

Integrare API

Asistentul virtual permite integrări cu baze de date și integrări API cu alte platforme de tip CRM/ERP, pentru gestionare comenzi/programări, etc. Informațiile pot fi transmise către aceste platformele sau pot fi interogate platformele pentru preluarea de informații
 

Abonamente

Soluțiile de asistent inteligent le construim împreună cu tine.
Ele se adaptează perfect specificului și nevoilor afacerii tale, pentru a obține maximul de eficiență și optimizare a costurilor.

Rulează videoul

Printre clienții noștri

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code