Skip to content

Optivoice Business Security

Protecție robustă și simplificată pentru afacerile în evoluție.
Fii mereu cu un pas înaintea amenințărilor cibernetice.

Optivoice te protejează împotriva amenințărilor cibernetice cu soluții avansate de securitate de la Microsoft și Bitdefender

Securitate cuprinzătoare

Afacerea ta este protejată împotriva tuturor tipurilor de malware și atacuri cibernetice cu cele mai noi tehnologii

Configurare și suport

De la implementarea inițială la asistență tehnică, beneficiezi de o abordare personalizată pentru configurarea soluțiilor de securitate.

Costuri predictibile

Beneficiezi de cel mai bun nivel de securitate la prețuri competitive, special gândite pentru nevoile companiilor mici și mijlocii.

Microsoft Defender pentru Companii

Microsoft Defender pentru companii este o soluție rentabilă și ușor de utilizat, care asigură o securitate extinsă pentru dispozitive și servere. Aceasta cuprinde funcționalități avansate de detectare a amenințărilor și reacție rapidă, un sistem antivirus de ultimă oră, precum și unelte pentru investigarea automată și corectarea problemelor de securitate. În plus, are capacitatea de a monitoriza și contracara vulnerabilitățile, menținând integritatea sistemelor informatice.

Recunoaștere Globală

Microsoft Defender pentru companii, construit pe fundația solidă a soluției Microsoft Defender pentru Endpoint,  se bucură de o reputație remarcabilă în industrie.

Gartner

Microsoft a fost numit lider în 2022 Magic Quadrant™ Gartner® pentru protecția endpoint.

Mitre

Microsoft este lider în domeniul detectării în lumea reală, în cadrul evaluării MITRE ATT&CK.

IDC

Microsoft, lider IDC MarketScape pentru securitatea endpoint-urilor în IMM-uri și corporații.

Forrester

Microsoft Defender pentru punct final, lider Forrester în detectare și răspuns endpoint Q2'2022.

Bitdefender GravityZone Business Security

GravityZone Business Security oferă un pachet de securitate complet și eficient, ideal pentru IMM-uri, integrând protecția avansată împotriva malware-ului cu ușurința de utilizare și costuri optimizate. Această platformă unică acoperă toate nevoile de securitate IT, de la desktopuri la servere, cu flexibilitatea administrării în cloud sau local.

Protecție Multi-Strat

Combate atacurile complexe cu o suită de tehnologii sinergice, de la antimalware avansat la protecție anti-exploit și defense against network attacks.

Administrare Centralizată

Gestionează toate activitățile de securitate dintr-o consolă unică, cu un agent ușor de implementat pe toate endpoint-urile companiei.

Tehnologii Anti-Ransomware

Prevenirea ransomware-ului inovativă care nu numai că blochează atacurile, dar și remediază automat consecințele, protejând și restaurând datele companiei.

Analiză Comportamentală

Supraveghere continuă și evaluare a riscurilor pentru a anticipa atacurile înainte de a cauza daune.

Recunoaștere în industrie

Organizații independente de testare, analiști de industrie și mass-media recunosc Bitdefender ca un lider în securitatea cibernetică.

GravityZone se adaptează necesităților și creșterii afacerii tale, asigurând protecție în timp real împotriva unui spectru larg de amenințări cibernetice, permițându-ți să te concentrezi pe creșterea afacerii în loc să îți faci griji pentru securitatea IT.

Printre clienții noștri

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code