Skip to content

Politica de confidentialitate

Ce este politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate se aplica pentru vizitatorii site-ului www.optivoice.ro si explica modul in care Opticom Counsulting foloseste si protejaza informatiile tale personale. Ea acopera toate serviciile oferite de Opticom Consulting.
Aceasta politica de confidentialitate nu se aplica tertilor, site-urilor pe care apar link-uri catre site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terte parti isi desfasoara politica de confidentialitate proprie, pe care iti recomandam sa le citesti.

Ce date sunt folosite si cum anume

Datele furnizate de tine in cursul navigarii acestui website pot fi folosite de Opticom Consulting si sunt prelucrate in scopul promovarii si imbunatatirii serviciilor sale. Opticom Consulting este Operator Date inregistrat cu nr. 10578/28.06.2013 in Registrul de Evidenta pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prin acordul tau exprimat prin accesarea si utilizarea www.optivoice.ro, datele tale cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de tine pot fi prelucrate si utilizate de Opticom Consulting in orice activitati si scopuri legate de marketing, telecomunicatii, cat si in scopul realizarii unui interes legitim al Opticom Consulting, pentru construire de baze de date si utilizarea acestora, oricare ar fi ele.
Datele cu caracter personal furnizate de tine constau in informatiile referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila.
Asemenea informatii cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, numarul de telefon, sexul, varsta, orice informatie privind folosirea produselor si serviciilor Opticom Consulting, cat si orice informatie furnizata de tine care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.
Daca intri pe site in sectiuni unde se deruleaza aplicatii speciale (de exemplu, magazin online, login PBX etc.), inainte de a le folosi, te rugam sa citesti termenii si conditiile speciale de utilizare a acestora.

Care sunt drepturile tale

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. Opticom Consulting iti aduce la cunostinta ca beneficiezi de drepturile prevazute de art. 12-15 din Legea 667/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor de opozitie, pe care le poti exercita printr-o cerere scrisa, semnata si datata, pe adresa Str. Gutuilor nr. 15 Sibiu.
Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea site-ului www.optivoice.ro cat si la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, poti apela Serviciul Clienti la numarul de telefon 0369.811.411.
De asemenea, prin accesarea si utilizarea site-ului www.optivoice.ro iti exprimi consimtamantul in sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru promovarea serviciilor oferite de si/sau prin intermediul Opticom Consulting.
Daca nu esti de acord cu conditiile de utilizare de catre tine a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre Opticom Consulting, ai dreptul de a nu mai utiliza acest web site.
Orice modificari vor fi aduse politicii de confidentialitate vor fi publicate pe site-ul nostru si cand este cazul, vor fi notifcate prin SMS sau e-mail, astfel incat sa ramai tot timpul informat cu privire la modalitatea in care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizarii site-ului dupa orice modificare consideram ca esti de acord cu aceste modificari.

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code