Skip to content

COMUNICAȚII UNIFICATE

Suita completă de mijloace
de comunicare la dispoziția ta

Sisteme de telecomunicații de ultimă generație

Soluții personalizate

Optivoice îți oferă un sistem de comunicații pliat exact pe nevoile companiei tale. Soluțile noastre pot fi adaptate atât corporațiilor cât și firmelor mici și mijlocii. Putem construi pachete lunare începând de la 30 euro + tva. Soluțiile sunt scalabile în funcție de evoluția afacerii.

Sisteme la cheie

Poți lăsa totul în grijă noastră, îți predăm sistemul complet configurat și ne ocupăm de monitorizare și mentenanță; nu ai nevoie de departament dedicat, te poți bucura de avantajele utilizării sistemului și să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii

Integrări complexe

Poți aduce în același loc comunicarea de tip voce, sms, video, social media sau web chat și poți să integrezi sistemul cu aplicațiile CRM, ERP ori sistem hotelier. Sistemul poate fi operat complet autonom, cu ajutorul asistentului inteligent.

Testează gratuit

Dacă nu ești familiarizat cu astfel de servicii, nu știi cum te-ar putea ajuta sau vrei să verifici calitatea înainte de a cumpăra, îți punem la dispoziție gratuit un cont de test sau poți programa cu echipa tehnică o sesiune de prezentare. Nu ai nevoie de cunoștințe IT avansate.

Suita completă de comunicații IP

Schimbul de informații în timp real este vital pentru afacerile moderne, iar un instrument care să integreze toate mijloacele, dispozitivele și canalele de comunicare permite utilizatorilor să fie în legătură cu oricine, oriunde s-ar afla, în timp real.

În cazul companiilor cu mai multe puncte de lucru sau angajați în locații diferite (chiar dacă lucrează de acasă sau dacă nu sunt în țară) acest mod de comunicare este extrem de important și eficient.

Comunicațiile Unificate sunt cele care integrează în aplicațiile business comunicarea de voce, scrisă, video și social media și se reflectă direct în:

centrală telefonică virtuală pentru comunicații unificate

Creșterea productivității angajaților

Flexibilitatea de a lucra de oriunde și oricând, de a fi în contact permanent cu colegii, te ajută să reduci timpii pierduți și să duci la bun sfârșit mai multe sarcini în mai puțin timp. Ești pregătit?

Simplificarea proceselor interne

Să știi în orice moment care colegi sunt disponibili și care nu, să poți organiza ședințe și conferințe instant, să primești imediat pe email mesajele vocale lăsate de apelanți.
Se poate mai simplu de atât?

Conturarea unei imagini profesioniste

O productivitate crescută și procese interne simplificate înseamnă rezultate mai bune, angajați mai mulțumiți și clienți mai fericiți.
Ce altceva este mai bun pentru imaginea ta în piață?

Soluțiile Optivoice
Probleme complexe, soluții simple

Firme mari și corporații

Optivoice îți aduce 3CX – cel mai performant sistem global de comunicații unificate.
În calitate de Solutions Provider și Partener Titanium 3CX în România, Optivoice îți poate oferi platforma atât în varianta cloud, cât și on-premise și îți oferă suport specializat prin asistenți certificați 3CX, pe tot parcursul implementării și utilizării soluției.

Comunicații unificate pentru firme mici și mijlocii

Firme mici și mijlocii

Optivoice îți pune la dispoziție instrumente care până nu demult erau accesibile doar firmelor foarte mari pentru că necesitau investiții financiare considerabile și personal calificat pentru configurare, monitorizare și mentenanță.

Funcționalități

Abonamente
Soluții scalabile pentru orice situație

În funcție de complexitatea sistemului de comunicații unificate și de mărimea firmei tale, putem găsi soluții eficiente, care să-ți ușureze munca, să reducă costuri importante și să îți pună la dispoziție instrumente care să te diferențieze față de competitori.

Putem construi la fel de ușor sisteme simple, pentru 1-5 utilizatori și sisteme complexe, pentru sute de utilizatori și locații. Optivoice îți oferă o evaluare gratuită a sistemului actual și consultanță în alegerea unei configurații optime.

Indiferent de domeniul în care activezi, una din cerințele de bază pentru succes este asigurarea unei comunicări eficiente atât în extern, cu clienți, furnizori, pacienți, studenți, cât și în intern, între angajați – iar soluțiile Optivoice se adaptează oricărui tip de activitate.

Printre clienții noștri

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code