Skip to content

Noi parteneriate Optivoice

Optivoice devine primul partener certificat Pexip din România

Suntem mândri să vă anunțăm parteneriatul nostru cu Pexip – o platformă global recunoscută pentru soluțiile sale de videoconferință securizate de nivel enterprise.

Într-o lume în care securitatea datelor devine din ce în ce mai importantă, Pexip oferă măsuri de securitate complexe pentru a proteja confidențialitatea și integritatea comunicațiilor clienților săi.

De la criptarea de la cap la coadă, autentificarea cu factori multipli și protecția împotriva atacurilor DDoS, Pexip garantează cel mai înalt nivel de securitate pentru soluțiile sale de comunicare și colaborare online.

Optivoice este primul partener certificat al Pexip din România și suntem încântați să oferim clienților noștri soluții de înaltă calitate și siguranță.

Parteneriat Audiocodes

AudioCodes este un furnizor de top de software de comunicații avansate, produse și soluții de productivitate pentru mediul digital. AudioCodes permite întreprinderilor și furnizorilor de servicii să construiască și să opereze rețele de voce integral IP pentru furnizarea de comunicații unificate, centre de contact și servicii de afaceri găzduite, fie în cloud, fie la nivel local.

Prin parteneriatul cu Audiocodes, Optivoice va putea livra clienților săi implementarea serviciului de direct routing pentru Microsoft Teams.

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code