Skip to content

Optivoice SMS

Integrează serviciul SMS în comunicarea cu clienții tăi pentru un plus de imagine și o importantă eficientizare a activității!

Optivoice îți pune la dispoziție instrumente moderne
pentru cea mai bună interacțiune cu clienții tăi

Integrare

Serviciul se poate integra cu sistemul telefonic, CRM sau platforma e-commerce, astfel încât să fie generate sms-uri automat și personalizate cu nume și alte informații, în funcție de anumite evenimente.

Ușurință în utilizare

Ai la dispoziție o platformă web prietenoasă și intuitivă, în care poți alege modul de transmitere a mesajului - individual sau de grup, și textul dorit. Fără configurări complicate și fără să fie necesare cunoștințe IT.

Rapoarte detaliate

Poți verifica în timp real numărul de sms-uri trimise și statusul lor, astfel încât să ai o imagine clară asupra activității și să poți lua măsuri aplicate pentru eficientizarea interacțiunii cu clienții.

Caracteristici

Lansezi un produs sau serviciu nou, organizezi un eveniment, clienții tăi pot afla rapid și sigur toate detaliile de care au nevoie; cu un singur clic trimiți zeci sau sute de mesaje.

Confirmarea prin mesaje scurte îți poate aduce beneficii importante în activitate; clienții tăi sună sau fac programări online, poți confirma data, ora și adresa prin sms ca să te asiguri că o au tot timpul asupra lor și nu încurcă informațiile sau nu sunt nevoiți să revină cu alt apel dacă au uitat ceva important; comenzi telefonice sau online: confirmă toți pașii traseului comandă-livrare prin mesaje scrise, în acest fel reduci numărul de apeluri primite sau inițiate doar pentru o informație simplă și te asiguri că toate informațiile importante legate de acest proces ajung rapid și sigur la clienți.

Ai ceva important de comunicat unui client, sau unei liste întregi? Este la fel de ușor prin serviciul web2sms de la Optivoice; poate unul din clienții tăi a fost interest de un produs cu stoc epuizat…îl poți informa rapid când produsul intră în stoc; trebuie să vorbești cu un client care nu ți-a răspuns sau la care sună ocupat, nu mai pierde timpul revenind iar și iar, trimite-i un sms în care să ii spui cine ești, de ce ai sunat, și invită-l să te contacteze când este un moment portivit pentru el.

Amintește-le clienților cu ceva timp înainte că au o programare, că factura lor se apropie de scadență sau că oferta pentru ei urmează să expire…în acest fel te asiguri ușor și elegant că lucrurile se întâmplă la timp și că nu pierzi vânzarea doar pentru că oamenii… sunt oameni și se întâmplă să uite… pur și simplu.
 

Cum plătești

Pentru utilizări ocazionale, promoții sau campanii, îți punem la dispoziție pachete personalizate în funcție de perioada și numărul de sms-uri de care ai nevoie

Ai la dispoziție oricând un instrument de comunicare cu clienții ușor de utilizat, cu o interfață prietenoasă, plătind un abonament lunar care include pachet de sms-uri

Integrezi serviciul sms într-un sistem de comunicații unificate care îți pune la dispoziție instrumente inovative pentru o comunicare completă și remarcabilă cu clienții tăi și o colaborare modernă între angajați; achiți doar prețul per sms trimis

Printre clienții noștri

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code