Skip to content

PEXIP

Optivoice este partener certificat PEXIP – platformă care oferă  colaborare video securizată, scalabilă și interoperabilă

Despre

Pexip este o companie globală de tehnologie video care oferă soluții de colaborare video pentru întreprinderi și organizații. Compania a fost fondată în 2012 și este cunoscută pentru platforma sa de conferințe video, care permite utilizatorilor să participe la întâlniri și evenimente online, indiferent de locația geografică sau dispozitivul pe care îl utilizează.

Securitate

Pexip este o platformă de colaborare video care pune un accent mare pe securitatea datelor și a întâlnirilor virtuale.

Platforma oferă o serie de caracteristici de securitate care ajută la protejarea informațiilor sensibile și a întâlnirilor de accesarea neautorizată sau de interceptarea datelor în timpul transmisiei. Printre aceste caracteristici se numără criptarea de la cap la coadă a datelor, controlul accesului la întâlniri, autentificarea multifactorială, protecția împotriva atacurilor DDoS,  Defense-in-Depth cybersecurity architecture, conformitate cu Zero Trust architecture.

Platformă de videoconferințe pentru orice organizație

Pexip poate fi utilizat atât ca serviciu cloud, cât și ca soluție instalată local, ceea ce oferă utilizatorilor flexibilitatea de a alege cea mai potrivită soluție pentru nevoile lor de afaceri. 

De asemenea, Pexip poate fi integrat cu alte platforme de videoconferințe, cum ar fi Microsoft Teams și Google Meet. 

Optivoice partener Pexip

Optivoice este primul partener certificat Pexip în România.

Contactează-ne acum pentru a primi o ofertă personalizată pentru a răspunde nevoilor specifice organizației tale.

Printre clienții noștri

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code