Skip to content

Protejează-ți Afacerea cu Optivoice Business Security

Lansăm Optivoice Business Security, serviciul nostru pentru protecția cibernetică a afacerii tale.

Cu un angajament ferm către inovație și securitate, Optivoice Business Security reunește expertiza noastră și tehnologiile avansate ale Microsoft și Bitdefender. Scopul nostru este să îți oferim soluții de securitate IT personalizate, eficiente și ușor de integrat, adaptate perfect pentru a răspunde nevoilor specifice ale companiei tale.

Microsoft Defender pentru Companii

Această soluție este proiectată special pentru firme mici și mijlocii, oferind o protecție cuprinzătoare și ușor de utilizat. Microsoft Defender pentru Companii include detectare avansată a punctelor finale și răspuns, un antivirus de ultimă generație, plus investigarea și remedierea automată. Este ideal pentru a ține pasul cu amenințările cibernetice dinamice și în continuă evoluție.

Bitdefender GravityZone Business Security

Special dezvoltată pentru organizațiile care caută o soluție de securitate unică, ce oferă protecție eficientă și completă. Cu GravityZone, vei beneficia de securitate multi-strat, administrare centralizată și o protecție robustă împotriva unui spectru larg de amenințări cibernetice. Această soluție integrează tehnologii avansate, precum protecția anti-ransomware și analiza comportamentală, într-o platformă unică și ușor de administrat.

De ce Optivoice Business Security?

Cu Optivoice Business Security, vei beneficia nu doar de securitate IT de top, ci și de asistență personalizată și configurare adaptată afacerii tale. În plus, oferim costuri predictibile, asigurându-te că investiția în securitatea IT este transparentă și eficientă. Te invităm să descoperi mai multe despre Optivoice Business Security pe site-ul nostru și să contactezi echipa noastră pentru orice întrebări sau pentru a solicita o ofertă personalizată.
Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code