Skip to content

Jupiter Systems – un nou parteneriat Optivoice

Jupiter System - partener Optivoice

Suntem mândri să vă prezentăm noul partener Optivoice – Jupiter Systems, lider în soluții de vizualizare colaborativă în timp real.

Cu o experiență de peste 40 de ani în industrie, compania americană Jupiter Systems redefinește standardele colaborării în mediile enterprise prin inovație și calitate excepțională. Ecranele ultrawide 21:9 dezvoltate de Jupiter Systems au devenit sinonime cu performanța și eficiența, oferind soluții vizuale de ultimă generație care transformă modul în care echipele interacționează cu informațiile.

Jupiter Systems partener Optivoice

Prin colaborarea cu Jupiter Systems, Optivoice aduce în premieră în România tehnologii avansate pentru dispozitivele tale de afaceri, consolidându-și angajamentul pentru furnizarea de soluții de vârf în domeniul telecomunicațiilor și colaborării.

Yealink, Jupiter, Optivoice: Parteneriat pentru Signature Teams Rooms

Cu display-urile ultra-wide de la Jupiter, împreună cu camerele all-in-one 360-degree de la Yealink, implementarea conceptului Microsoft Teams Signature Rooms Front Row devine simplă și eficientă, contribuind la transformarea ședințelor online în experiențe autentice și participative.

Microsoft Teams Signature Rooms
Microsoft Teams Rooms

În calitate de partener Microsoft, Yealink și Jupiter Systems, Optivoice vă oferă soluții complete și avansate în domeniul comunicațiilor unificate. Cu expertiza noastră în implementarea conceptului Microsoft Teams Signature Rooms, suntem gata să aducem beneficiile unei colaborări mai eficiente și mai captivante în mediul de afaceri pentru clienții noștri.

Optivoice – parteneriat pentru performanță în lumea comunicațiilor unificate.

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Scan the code