optihost

SSL, SQL, VDS, Domain, Server, Cloud, etc? Sunteti familiarizati cu acesti termeni? Daca nu sunteti IT-ist probabil ca nu prea insa fie ca stiti sau nu fac parte din viata noastra de zi cu zi, alaturi de mai „prietenosii” website, e-mail, aplicatii.

Prezenta online nu mai este demult un lux sau un plus pentru imaginea unei companii, este o necesitate; alaturi de numarul de telefon si adresa fizica, site-ul si adresa de e-mail definesc identitatea oricarei firme, oricat de mici. Tendintele sunt inspre mutarea comertului spre online si nu suntem departe de afirmatia: „Daca nu esti online nu existi”. Asta nu inseamna insa ca pentru a incepe sau a conduce o afacere trebuie sa ne transformam toti in specialisti IT sau sa includem in bugetul firmei un departament dedicat, mai ales ca tendinta chiar si in marile companii este de externalizare a acestor servicii.

Noi incercam sa venim in sprijinul dumneavoastra si sa va luam de pe umeri responsabilitatile pentru cativa din pasii obligatorii de trecut:
– Inregistrarea unui domeniu;
– Gazduirea website-ului companiei, optimizarea acesarii de catre clienti si monitorizarea acestuia;
– Securizarea website-ului pentru protejarea datelor clientilor si a platilor facute catre dumneavoastra;
– Punerea in picioare, configurarea, monitorizarea si optimizarea unui server.

Optihost nu este primul si nici singurul furnizor de solutii dedicate de pe piata insa ne bazam pe doua aspecte importante pentru a va convinge ca putem fi alegerea cea mai buna pentru dumneavoastra:
– Am inglobat in ofertele noastre cele mai noi si eficiente solutii si tehnologii de pe piata;
– Ne angajam sa oferim aceeasi calitate pe care au apreciat-o clientii nostri Optivoice pana acum:

„Suntem deosebit de multumiti de parteneriatul cu Optivoice. Este placut sa primesti feedback rapid si o solutie perfect adaptata afacerii tale, fara sa fie nevoie sa insisti la nesfarsit. De-a lungul colaborarii noastre, ne-am upgradat constant optiunile folosite, pe baza recomandarilor Optivoice. Ne simtim un client respectat.”
Laura Tanase, Managing Partner,www.mamica.ro

“Despre echipa si serviciile Optivoice am numai cuvinte de lauda.”
Tudor Gorcia, CEO, www.tntcomputers.

„Am ales sa colaboram cu Optivoice datorita in primul rand platformei mult mai prietenoase si apoi datorita suportului prompt. Suntem multumiti de cum functioneaza. La suport tehnic nu am fost dezamagiti asa ca si aici avem un plus.”
Bogdan Kochesch, CEO, www.edmundo.ro

Vedeti aici intreaga gama de servicii Optihost.

Recommended Posts