Ritmul alert in care se dezvolta serviciile de telecomunicatii si IT te poate lasa cu usurinta in urma si, chiar daca nu esti specialist in domeniu, este vital sa ramai informat in legatura cu ce aduc ele nou, pentru ca utilizarea eficienta a acestora se reflecta direct in cresterea productivitatii, in imbunatatirea si simplificarea proceselor interne si in castig de imagine in piata.

Schimbul de informatii in timp real nu mai este doar un deziderat, noile tehnologii permitandu-ne sa ramanem mereu in contact, oriunde ne-am afla. Comunicațiile unificate sunt definite ca fiind procesul prin care toate mijloacele de comunicare, dispozitive și canale de comunicare sunt integrate într-un singur sistem pentru a permite utilizatorilor să fie în legătură cu oricine, oriunde s-ar afla, în timp real. In cazul companiilor cu mai multe puncte de lucru sau angajati in locatii diferite (chiar si daca lucreaza de acasa sau daca nu sunt in tara) acest mod de comunicare este extrem de important si eficient. Comunicatiile Unificate integreaza in aplicatiile business, comunicatiile de voce, date si video, asa cum reiese si din schita de mai jos:

comunicatiile unificate

afla despre solutia Optivoice de comunicatii unificate

Solutiile de comunicatii unificate reprezinta in momentul de fata standardul international in materie de comunicatii; ele au devenit accesibile companiilor mici si mijlocii astfel ca raspandirea lor in mediile de business este in plin avant si nu se asteapta o incetinire a ritmului de crestere la nivel mondial, cel putin pana in 2017.

In editia urmatoare o sa dezvoltam ideea de comunicatii voce, ca parte a unui sistem de comunicatii unificate si o sa incercam sa intelegem impreuna ce inseamna telefonia voip si ce poate ea aduce nou si bun in activitatea unei companii.

Recommended Posts