Ne-am dorit un brand care sa ne reprezinte pe noi ca firma, ca oameni si care sa-i ofere clientului o intrare calda, prietenoasa intr-un domeniu tehnologic aparent complicat, dar care ofera solutii simple, usor de inteles si administrat, fiind in acelasi timp foarte eficiente.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_imageframe lightbox=”no” style=”glow” bordercolor=”#fff” bordersize=”1px” stylecolor=”” align=”center” animation_type=”fade” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]Optivoice-your voice in the cloud[/fusion_imageframe]
Simbolistica brandului Optivoice integreaza elemente vizuale cheie pentru activitatea firmei – norul, ca imagine a serviciilor „in-cloud” oferite de companie si un bubble-talk, simbol universal al comunicarii. Norul a fost realizat printr-o multiplicare a bulei de conversatie, sugerand astfel complexitatea sistemelor de comunicatie dezvoltate in-cloud.
Folosirea detaliului de culoare verde puncteaza mai clar ideea de tehnologie cu consum de resurse optimizat, prietenoasa cu mediul, acesta constituind un atu important in business-ul actual in fata solutiilor tehnice clasice.

Viziunea noastra tine cont de toate aceste aspecte si suntem decisi sa ne conducem afacerea nu doar cu scopul de a vinde un serviciu ci cu dorinta de a construi impreuna cu clientul nostru un sistem de comunicatii care sa il ajute, sa fie perfect adaptat nevoilor sale si pe care sa il poata modifica in concordanta cu evolutia afacerii, transformandu-l astfel dintr-o bataie de cap intr-un real instrument de crestere a eficientei si productivitatii.

Va invitam sa navigati pe noul nostru website si suntem dornici sa aflam parerea si sugestiile voastre.

Continuand in spiritul prietenos al brandului, va asteptam oricand cu placere la noul nostru sediu pentru a ne cunoaste mai bine la un ceai cald sau o cafea cu lapte. Noul sediu este pe str. Emil Cioran nr.2 etaj 3.

[fusion_imageframe lightbox=”no” style=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” stylecolor=”” align=”center” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]Sibiu, str.Emil Cioran nr.2[/fusion_imageframe]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Recommended Posts