Căutați o soluție bună pentru învățatul online?

WebMeeting vă vine în ajutor!

3CX WebMeeting este instrumentul ideal de învățământ la distanță, pentru transmiterea de conținut către elevi și studenți. Lucrând cu cele mai moderne browsere pe platforme importante și fără a fi necesar să instalezi sau să configurezi opțiuni complexe, WebMeeting îți poate oferi instant o sală de clasă virtuală. Soluțiile flexibile și caracteristicile de colaborare o fac ideală pentru conținut educativ.

Sesiuni de curs programate sau la cererea ta

Cursurile tale cu studenții pot fi planificate sau pot fi create ad-hoc. WebMeeting îți permite să lucrezi cu conferințe video programate sau la cerere. Pentru a iniția pe loc un curs, dă click pe “WebMeeting” în Web Client și adaugă adresele de email ale participanților pe care dorești să îi inviți. 

Dacă dorești să programezi un nou curs prin video-conferință pur și simplu mergi la “Schedule Conference” în Web Client și:

  1. Alege modul “Video”, setează ora și adaugă detalii despre întâlnire, cum ar fi “Subject”(Subiectul) sau “Notes”(Detaliile).
  2. Alege “Webinar” la “WebMeeting Profile” si modifica setarile in mod corespunzator.
  3.  Adaugă sau importă datele de contact sau emailul participanților și dă click pe “Create Meeting”.

Sugestie: Poți adăuga participanți importând un fișier CSV de forma:

 Nume Prenume ,  adresă.email@exemplu.com

Prezintă, discută și scrie pe chat

Oferindu-le conținut elevilor în clasa virtuală, WebMeeting îți permite să:

                  •Controlezi ce transmiți audienței – În timpul lecturii/webinarului/prezentării poți dezactiva microfonul și/sau camera fiecărui participant.  Aceste funcționalități îți permit să te concentrezi mai întâi pe conținutul tău, în timp ce primești feedback și întrebări de la participanți prin intermediul funcției de chat incluse.

                 •Găzduiești discuții interactive – Lasă microfonul și camera tuturor participanților pornite pentru sesiuni de întrebări și răspunsuri interactive.

Partajează și lucrează cu documente

Printre funcționalitățile WebMeeting se numără și instrumente de prezentare și partajare de documente, ideale pentru profesori care predau online.

Acestea includ:

     • Partajare ecran – Nu există un mod mai bun de a le explica elevilor ce vrei să spui decât prin partajarea ecranului.  Poți partaja tot ecranul, o fereastră specifică sau browser-ul. Elevii retin mai usor ceea ce văd!

     • Partajare documente – Trebuie doar să apeși pe “Share PDF” ca să  încarci fișierele tale PDF în repertoriu și să le poți folosi cu ușurință pe parcursul cursului. În timp ce partajezi un document, poți folosi indicatorul și uneltele de scris și de desenat incorporate, pentru a-ți prezenta materialul cu stil!

     • Modul Whiteboard (tablă albă) – Treci pe “Whiteboard” pentru libertate maximă de exprimare , astfel încât să folosești instrumentele de prezentare WebMeeting ca și când ai scrie sau desena pe o tablă virtuală.

     • Creare de chestionare – Apasă pe “Start a new Poll” și crează chestionare cu întrebări și răspunsuri multiple, pe care le poți folosi pe post de teste pentru studeți, formulare de feedback sau instrumente de votare.  Acest instrument îți permite să fixezi o durată de timp pentru a termina chestionarul și să gestionezi mai bine timpul alocat cursului.

Înregistrează și postează sesiunile

Toate sesiunile tale WebMeeting pot fi înregistrate la calitate video HD și descărcate pentru a fi procesate și arhivate ulterior.  Înregistrarea cursurilor online îți permite să furnizezi module de învățare online studenților care nu au putut participa la cursul online programat sau să le folosești ca materiale de referință pentru studiu ulterior.  Folosind WebMeeting pentru a înregistra sesiunile poți să:

        • Îți îmbunătățești aptitudinile de educator analizându-ți metodele de predare și reactia elevilor.

        • Creezi o bibliotecă virtuală cu materia predată și să o distribui pe alte platforme, cum ar fi YouTube sau pagina ta web.

        • Păstrezi o arhivă a sesiunii, de exemplu pentru istoricul de logare sau pentru respectarea regulilor și regulamentelor organizaționale.

Dacă vrei să afli mai multe despre protecția datelor cu caracter personal sau vrei să testezi WebMeeting-ul, pentru inceput poti accesa acest link. Echipa Optivoice iti sta la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile tale!

Recommended Posts